Accent 3D A121 790x600x65

NMC Romania
NMC Romania
Cod produs - SKU A121
Disponibil La Comanda: Termen estimativ de Expediere: 30-60 Zile !

Profilul A121 din polistiren acoperit cu rășini este un produs fabricat de NMC România. Este rezistent la șoc, radiații UV, îngheț, umezeală, poate fi vopsit ușor, perfect pentru decorarea ferestrelor exterioare. Mai multe informații în descriere.

 Dimensiuni

Dimensiunile profilului A121 sunt de 790x600x65(mm) înălțime, grosime, lungime.

 Stil

Accentul 3D pentru fațadă este un element ce definește stilul arhitectural ales, transformând spațiile neutre în zone cu stil și personalitate. Cu rol decorativ, accentul 3D este ușor de montat și de întreținut, aducând un plus de eleganță și stil clădirii. Design-ul său unic este adesea punctul de atracție în cadrul amenajărilor în stil contemporan - elegant. Accentul de exterior 3D A121 ar putea fi o opțiune de luat în seamă, acesta având o formă ce se potrivește cu nevoile dumneavoastră.

 Material

Este produs de NMC România și este confecționat din polistiren expandat cu densitatea EPS120, acoperit cu un amestec de compuși pe bază de rășini sintetice, minerale cuarțoase și calcaroase, aditivi și apă. Profilul are stabilitate dimensională, fiind rezistent în timp la șocuri, radiații UV, îngheț și umezeală. Toate produsele NMC România au calitate premium.

 Cum se lipește

Lipirea este asigurată de adezivul profesional de profile decorative de exterior (Domostyl Hybrid, ADRo-Fix, ADRo-Kit) capabil să asigure aderența diverselor produse pe substraturi poroase (tencuială, gips, beton, cărămidă, lemn). Adezivii sunt ușor de aplicat și pot fi vopsiți după întărire.

Aceste produse le puteți găsi la noi pe site la secțiunea “Materiale și accesorii” în categoria profilelor de exterior.

 Cum se vopsește

Accentul 3D A121 poate fi vopsit în orice culoare folosind o vopsea acrilică de exterior și în prealabil va fi aplicat un strat sau două de amorsă. Recomandăm vopselele acril-siliconice, respectiv siliconice (de exterior), cu care rășina este compatibilă.

 Grad de dificultate montaj

Grad de dificultate: montaj specializat. Montajul este recomandat să fie făcut de catre echipe specializate pentru acest tip de lucrări, cu muncitori calificați care cunosc materialele și tehnologia de aplicare. Detalii suplimentare sunt disponibile și în instrucțiunile de montaj. Fii inspirat în alegerea elementelor decorative și alege ce îți place.

Caracteristici
Lățime (mm) 65
Lungime (mm) 790

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review