Panou Decorativ 3d Interior Poliuretan Pyramid 3D 190X18.5X1135

Cod produs - SKU PYRAMID 3D
Disponibil La Comanda: Termen estimativ de Expediere: 30-60 Zile !

Panoul PYRAMID 3D din poliuretan este un produs importat din Belgia de NMC Romania. De culoare alb mat, rezistent la șoc, umezeală, poate fi vopsit ușor, perfect pentru decorarea pereților interiori și a tavanelor. Mai multe informații în descriere.

 Dimensiuni

Dimensiunile pentru Panoul PYRAMID 3D sunt 190X18.5X1135(mm) înălțime, grosime, lungime.

 Stil

Gama Arstyl pentru pereți și tavane a dus pasiunea NMC pentru decorare la un nivel cu totul nou. Se clasează în topul celor mai bine cotate profile decorative inovatoare, conferind o eleganță desăvârșită locuinței. Este proiectat într-o manieră modernă, special conceput pentru a se folosi ca accent. Design-ul său armonios este punctul de atracție în cadrul amenajărilor de interior de tip comercial sau rezidențial în stil modern - elegant.

 Material

Acest profil decorativ este produs de NMC Belgia și este confecționat din poliuretan, are stabilitate dimensională, fiind rezistent în timp la șocuri și la umezeală. Toate produsele NMC Romania au calitate premium.

 Cum se lipește, cum se îmbină, cum se chituiește

Lipirea este asigurată de adezivul profesional de profile decorative de interior (ADEFIX, ADEFIX PLUS sau ADRO-DECO) capabil să asigure aderența diverselor produse pe substraturi poroase (tencuială, gips, beton, cărămidă, lemn). Un singur tub de adeziv lipire ADEFIX PLUS este suficient, de exemplu, pentru a acoperi 4 panouri decorative. Adezivii sunt ușor de aplicat și pot fi vopsiți după întărire.

De regulă, panourile 3D pentru perete sau tavan nu se chituiesc între ele. Se chituiește doar îmbinarea panoului cu peretele sau tavanul. Pentru îmbinări puteți folosi adezivul de îmbinare pentru profile decorative - ADEFIX. Acest adeziv pentru ornamente decorative este cea mai bună soluție pentru chituirea între panouri și perete sau tavan.

Aceste produse le puteți găsi la noi pe site la secțiunea “Materiale și accesorii” în categoria profilelor de interior.

 Cum se vopsește

Fiecare panou 3D se livrează gata amorsat, pregătit pentru stratul final de vopsea. Este întotdeauna recomandat să aplicați un strat de vopsea de test înainte de a vopsi complet. Emulsiile pe bază de apă, emulsiile pe bază de acril sau PU și vopselele cu rășină alchidică sunt toate potrivite pentru panourile decorative 3D.

 Grad de dificultate montaj

Grad de dificultate: mediu. Profilele noastre decorative se debitează foarte ușor. În zilele noastre este mult mai simplu să pui în practică proiectul la care tu ai visat. Ești o persoană căreia îi place să facă singur lucrurile, dar ești și atent la detalii? Înseamnă că îți poți monta profilele decorative singur. Fii inspirat în alegerea elementelor decorative și alege ce îți place.

Caracteristici
Înălțime (mm) 190
Grosime (mm) 18.5
Lățime (mm) 1135
Pret Bucata

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review