Profil Decorativ Nomastyl O16 160x160 - 4 BUC.

Cod produs - SKU NOMASTYL O16
Disponibil La Comanda: Termen estimativ de Expediere: 30-60 Zile !

Colțarul decorativ O16 din poliuretan, poate fi vopsit în orice culoare, fiind perfect pentru mascarea imperfecțiunilor. Mai multe informații în descriere.

 Dimensiuni

Colțarul decorativ NOMASTYL O16 are dimensiunile 160x160 (mm) înălțime, grosime, lungime.

 Stil

Profilul decorativ NOMASTYL O16 conferă o eleganță desăvârșită spațiului locuit. Design-ul său armonios este adesea punctul de atracție în cadrul amenajărilor în stil romantic sau chiar contemporan-elegant. Acest model de colțar decorativ de interior se folosește împreună cu profilul O.

 Material

Acest profil decorativ este produs de NMC Belgia și este confecționat din poliuretan, are stabilitate dimensională, fiind rezistent în timp la șocuri și la umezeală. Toate produsele NMC România au calitate premium.

 Cum se lipește, cum se îmbină, cum se chituiește

Lipirea este asigurată de adezivul profesional de profile decorative interior (ADEFIX, ADEFIX PLUS sau ADRO-DECO) capabil să asigure aderența diverselor produse pe substraturi poroase (tencuială, gips, beton, cărămidă, lemn).

Pentru îmbinări puteți folosi adezivul de îmbinare pentru profile decorative poliuretan - ADEFIX PLUS. Acest adeziv pentru ornamente decorative este cea mai bună soluție pentru fixarea între profile, cât și de stratul suport pe care sunt aplicate.

Aceste produse le puteți găsi la noi pe site la secțiunea “Materiale și accesorii” în categoria profilelor de interior.

 Cum se vopsește

Colțarul decorativ NOMASTYL O16 poate fi vopsit în orice culoare folosind o vopsea fără solvent pentru a se armoniza perfect cu restul încăperii în care este montat. Se recomandă vopsirea folosind o vopsea acrilică, pe bază de apă, fără solvent.

 Grad de dificultate montaj

Grad de dificultate: mediu. Profilele decorative din polimer sau poliuretan se debitează foarte ușor. În zilele noastre este mult mai simplu să pui în practică proiectul la care tu ai visat. Ești o persoană căreia îi place să facă singur lucrurile, dar ești și atent la detalii? Înseamnă că îți poți monta profilele decorative singur. Fii inspirat în alegerea elementelor decorative și alege ce îți place.

Caracteristici
Înălțime (mm) 160
Lățime (mm) 20
Pret Set (4 buc)

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review