Profile decorative de interior durabile si de calitate

Un excelent mod de decorare a interioarelor locuintelor sau a spatiilor cu destinatie business sau comerciala este aplicarea de profile decorative de interior pe pereti sau pe tavane, aducand astfel in centrul atentiei anumite zone cu ajutorul plintelor, corniselor si  braurilor decorative, rozetelor, panourilor 3D sau chiar al barnelor decorative realizate din lemn.

Alaturi de profilele decorative de exterior care confera cladirilor un aspect vizual extern placut si armonios, subliniind diversele siluete arhitectonice, profilele decorative de tavane sau de pereti interiori asigura un tot stilistic unitar completand aspectul exterior.


Profile decorative de perete sau tavan cu diverse modele si forme

Magazinul online Promokasa.ro este furnizorul tau de incredere atunci cand vrei sa adaugi bun gust si stil interioarelor imobilului tau. Profilele decorative din poliuretan vin in forme variate si reprezinta idei si solutii ingenioase de incadrare a peretilor interiori, de ascundere a imbinarilor inestetice sau a galeriilor de perdea. De asemenea, ajuta la mascarea luminilor LED si la personalizarea plafoanelor simple, prin adaugarea unui plus de personalitate.

Alaturi de scule si unelte profesionale si de o gama variata de vopsele spray, magazinul nostru online iti pune la dispozitie tot ceea ce ai nevoie in materie de profile decorative de interioare pentru pereti sau tavane, pentru ca tu sa iti personalizezi imobilul dupa gusturile proprii sau dupa diverse idei la moda in privinta designului interior.

Profile Decorative Interior, ADEFIX - Caracteristici variate