Termosistem Decorativ NP13 350x40x1250

Cod produs - SKU NP13-1250
Disponibil La Comanda: Termen estimativ de Expediere: 30-60 Zile !

Pilastru decorativ NP13-1250 din polistiren acoperit cu rășini este un produs fabricat de NMC România. Este rezistent la șoc, radiații UV, îngheț, umezeală, poate fi vopsit ușor, perfect pentru decorarea ferestrelor exterioare.

 Dimensiuni

Dimensiunile termosistemului decorativ NP13-1250 sunt de 350x40x1250(mm) înălțime, grosime, lungime.

 Stil

Termosistemul decorativ NP13 oferă fațadei un aer rafinat, având un design care se potrivește oricărui tip de fațadă. Acest profil decorativ are toate avantajele unui termosistem normal, fiind estetic și foarte ușor de instalat. Profilul NP 13 oferă numeroase posibilități creative care vor genera efecte vizuale deosebite. Termosistemul decorativ NP13 ar putea fi o opțiune de luat în seamă, acesta având o formă simplă ce se potrivește cu nevoile dumneavoastră.

 Material

Este produs de NMC România și este confecționat din polistiren expandat cu densitatea EPS120, acoperit cu un amestec de compuși pe bază de rășini sintetice, minerale cuarțoase și calcaroase, aditivi și apă. Profilul are stabilitate dimensională, fiind rezistent în timp la șocuri, radiații UV, îngheț și umezeală. Toate produsele NMC România au calitate premium.

 Cum se lipește, cum se îmbină, cum se chituiește

Lipirea este asigurată de adezivul profesional de profile decorative de exterior (Domostyl Hybrid, ADRo-Fix, ADRo-Kit) capabil să asigure aderența diverselor produse pe substraturi poroase (tencuială, gips, beton, cărămidă, lemn). Adezivii sunt ușor de aplicat și pot fi vopsiți după întărire. La îmbinări se recomandă adezivul pentru profile decorative din polistiren - Adro-Kit. Acest adeziv poliuretanic este cea mai bună soluție deoarece protejează împotriva infiltrării apei. La final se finisează cu rășină de chituire pentru profile decorative de exterior AdRo-Quartz. Aceasta se poate folosi și pentru remedierea eventualelor degradări care pot apărea la montaj sau la o manipulare defectuoasă a plăcilor decorative.

Aceste produse le puteți găsi la noi pe site la secțiunea “Materiale și accesorii” în categoria profilelor de exterior.

 Cum se vopsește

Termosistemul decorativ NP13 poate fi vopsit în orice culoare folosind o vopsea acrilică de exterior și în prealabil va fi aplicat un strat sau două de amorsă. Recomandăm vopselele acril-siliconice, respectiv siliconice (de exterior), cu care rășina este compatibilă.

 Grad de dificultate montaj

Grad de dificultate: montaj specializat. Montajul este recomandat să fie făcut de catre echipe specializate pentru acest tip de lucrări, cu muncitori calificați care cunosc materialele și tehnologia de aplicare. Detalii suplimentare sunt disponibile și în instrucțiunile de montaj. Fii inspirat în alegerea elementelor decorative și alege ce îți place.

Caracteristici
Înălțime (mm) 1250
Lățime (mm) 40
Lungime (mm) 350
Pret Bucata

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review