Adeziv lipire ADEFIX 310ml

Cod produs - SKU Adefix
Disponibil La Comanda: Termen estimativ de Expediere: 30-60 Zile !

 Cantitate

Adezivul ADEFIX este disponibil la 310 ml.

 Descriere

Adezivul pastă pentru profile decorative ADEFIX tub se utilizează la lipirea profilelor și ornamentelor decorative din polistiren și poliuretan. Are aderență foarte bună pe substraturi poroase (tencuială, gips, beton, cărămidă, lemn). Este foarte ușor de aplicat și poate fi vopsit după întărire.

 Suprafețe recomandate pentru aplicare și uscare


Adezivul ADEFIX se recomandă a fi aplicat pe suprafețele care trebuie să fie curate și fără pete de mucegai, exfolieri, pete de grăsime, praf.


 Indicații și reglementări

Adezivul ADEFIX se aplică într-o linie groasă, fără pauză, pe întregul perimetru al suprafeței profilului la ± 5 mm de marginea acestuia. Pentru a asigura o impermeabilizare bună, linia nu poate fi întreruptă. Odată ce profilul este poziționat, îndepărtați surplusul de adeziv cu ajutorul unei spatule. Corecțiile se realizează în maxim 15 minute de când ați aplicat adezivul. Temperatura recomandată de montaj este intre 10°C și 30°C, iar uscarea se realizează in aproximativ 24h. Flexibilitatea adezivului după polimerizare rămâne permanent elastică. Adezivul este alb, dar poate fi vopsit în orice culoare. Adezivul ADEFIX rezistă la temperaturi de +70°C. Valorile pot fi afectate de condițiile mediului, ca de exemplu temperatură, umiditate, suprafață, etc.

Recipientul se aruncă la punctele de colectare special amenajate.

 Consum și depozitare


Se recomandă ca temperatura de depozitare să fie cuprinsă între 5°C și 25°C, într-un loc uscat și răcoros. Produsul este sensibil la îngheț. Utilizați produsul conform normelor de igienă și siguranță. La contactul cu pielea sau ochii, spălați cu foarte multă apă. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.


 Valabilitate

Valabilitatea adezivului ADEFIX tub se regasește pe ambalaj.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review