Compania Alcaplast a fost înființată în anul 1998, ca o afacere de familie cehă. În acest moment are 11 filiale în străinătate și exportă în mai mult de 70 de țări. Este cel mai mare producător de produse sanitare din Europa Centrală și de Est. Pe o suprafață de 60000 m2 se produc mail mult de 600 de articole - sifoane, ventile, rezervoare WC încastrate, canale de scurgere pentru duș, capace WC si altele.

Alcaplast se extinde rapid grație produselor premium de înaltă calitate Alca pe care le proiectăm și care au primit numeroase premii. Premiul Red Dot 2014 pentru colecția de clapete FLAT și premiul iF Design 2018 pentru clapetele NIGHT-LIGHT.

Pentru al treilea an la rând, compania noastră și-a apărat poziția printre 100 cele mai de succes firme din Republica Cehă în competiția Czech 100 Best. În anul 2019 proprietarii Alcaplast Radka Prokopova și Frantisek Fabicovi, soț și soție, au câștigat premiul Antreprenorul anului 2018 în Republica Cehă.

Produsele Alcaplast sunt utilizate atât în construcțiile noi cât și în renovări. Experții tehnici Alcaplast pun accentul pe durabilitatea tuturor produselor, testându-le calitatea înainte de a părăsi fabrica din Breclav.

Țelul Alcaplast este acela de a crea produse care sunt durabile, răspund nevoilor clienților și contribuie la creșterea calității vieții.

In anul 2022, Alcaplast devine alcadrain.

alcadrain - Caracteristici variate