Brau din polistiren Decorativ 55x18x2000

Cod produs - SKU W1
Disponibil La Comanda: Termen estimativ de Expediere: 30-60 Zile !

Brâul decorativ W1 din polistiren, poate fi vopsit în orice culoare, fiind perfect pentru mascarea imperfecțiunilor. Mai multe informații în descriere.

 Dimensiuni

Brâul decorativ Wallstyl W1 are dimensiunile 55x18x2000 (mm) înălțime, grosime, lungime.

 Stil

Brâul decorativ Wallstyl W1 se clasează în topul celor mai bine cotate profile decorative conferind o eleganță desăvârșită spațiului locuit. Design-ul său armonios este adesea punctul de atracție în cadrul amenajărilor în stil romantic sau chiar contemporan-elegant. Pe lângă rolul decorativ amintim și rolul funcțional al acestuia, acela de mascare a unor cabluri de mici dimensiuni, a eventualelor imperfecțiuni ale peretelui, dar și de protecție împotriva loviturilor spătarelor scaunelor.

 Material

Acest profil decorativ este produs de NMC Belgia și este confecționat din polistiren de înaltă densitate, are stabilitate dimensională, fiind rezistent în timp la șocuri și la umezeală. Toate produsele au calitate premium.

 Cum se lipește, cum se îmbină, cum se chituiește

Lipirea este asigurată de adezivul profesional de profile decorative interior (ADEFIX, ADEFIX PLUS sau ADRO-DECO) capabil să asigure aderența diverselor produse pe substraturi poroase (tencuială, gips, beton, cărămidă, lemn). Un singur tub de adeziv lipire ADEFIX este suficient, de exemplu, pentru a acoperi 10 m de profil decorativ. Adezivii sunt ușor de aplicat și pot fi vopsiți după întărire.

Pentru îmbinări puteți folosi adezivul de îmbinare pentru profile decorative polistiren - ADEFIX PLUS. Acest adeziv pentru ornamente decorative este cea mai bună soluție pentru fixarea între profile, cât și de stratul suport pe care sunt aplicate.

Aceste produse le puteți găsi la noi pe site la secțiunea “Materiale și accesorii” în categoria profilelor de interior.

 Cum se vopsește

Brâul decorativ Wallstyl W1 poate fi vopsit în orice culoare folosind o vopsea fară solvent pentru a se armoniza perfect cu restul încăperii în care este montat. Se recomandă vopsirea folosind o vopsea acrilică, pe bază de apă, fără solvent.

 Grad de dificultate montaj

Grad de dificultate: mediu. Profilele decorative din polimer sau poliuretan se debitează foarte ușor. În zilele noastre este mult mai simplu să pui în practică proiectul la care tu ai visat. Ești o persoană căreia îi place să facă singur lucrurile, dar ești și atent la detalii? Înseamnă că îți poți monta profilele decorative singur. Fii inspirat în alegerea elementelor decorative și alege ce îți place.

Caracteristici
Înălțime (mm) 55
Lățime (mm) 18
Lungime (mm) 2000
Pret Bucata

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review