Cornisa Decorativa din polimer dur, 75X50X2000

Cod produs - SKU Z1220FLEX
Disponibil La Comanda: Termen estimativ de Expediere: 30-60 Zile !

Cornișa de tavan Z1220FLEX din polimer dur este un produs importat din Belgia. De culoare alb mat, rezistentă la șoc și umezeală, poate fi vopsită în orice culoare, fiind perfectă pentru mascarea imperfecțiunilor.

 Dimensiuni

Cornișa de tavan Z1220FLEX are dimensiunile 75X50X2000 (mm) înălțime, grosime, lungime.

 Stil

Cornișa de tavan Z1220FLEX reprezintă cheia succesului în amenajarea spațiului dumnevoastră atunci când vine vorba de pereți curbați cu defecte. Design-ul său simplist este adesea punctul de atracție în cadrul amenajărilor în stil clasic, minimalist sau chiar contemporan-elegant. Pe lângă rolul decorativ amintim și rolul funcțional al acesteia, acela de mascare eficientă a eventualelor imperfecțiuni de finisare dintre perete și tavan. Cu o înălțime de 12 cm și o grosime de 1.5 cm, acest model de baghetă decorativă este special concepută pentru a se folosi la iluminatul direct cu banda LED. Forma sa simplă se încadrează perfect în cadrul unei amenajări atemporale. Cornișa Z1220FLEX este realizată 100% din materiale cu amprentă ecologică mică, nepoluante și sigure pentru locuința ta.

 Material

Acest profil decorativ este confecționat din polimer dur, are stabilitate dimensională, fiind rezistent în timp la șocuri și lovituri. Toate produsele au calitate premium.

 Cum se lipește, cum se îmbină, cum se chituiește

Lipirea este asigurată de adezivul profesional de profile decorative interior (ADEFIX, ADEFIX PLUS sau ADRO-DECO) capabil să asigure aderența diverselor produse pe substraturi poroase (tencuială, gips, beton, cărămidă, lemn). Un singur tub de adeziv lipire ADEFIX este suficient, de exemplu, pentru a acoperi 7 m de profil decorativ. Adezivii sunt ușor de aplicat și pot fi vopsiți după întărire.

Pentru îmbinări puteți folosi adezivul de îmbinare pentru profile decorative polistiren - ADEFIX PLUS. Acest adeziv pentru ornamente decorative este cea mai bună soluție pentru fixarea între profile, cât și de stratul suport pe care sunt aplicate.

Aceste produse le puteți găsi la noi pe site la secțiunea “Materiale și accesorii” în categoria profilelor de interior.

 Cum se vopsește

Cornișa de tavan Z1220FLEX poate fi vopsită în orice culoare folosind o vopsea fară solvent pentru a se armoniza perfect cu restul încăperii în care este montată. Se recomandă vopsirea folosind o vopsea acrilică, pe bază de apă, fără solvent.

 Grad de dificultate montaj

Grad de dificultate: mediu. Profilele decorative din polimer sau poliuretan se debitează foarte ușor. În zilele noastre este mult mai simplu să pui în practică proiectul la care tu ai visat. Ești o persoană căreia îi place să facă singur lucrurile, dar ești și atent la detalii? Înseamnă că îți poți monta profilele decorative singur. Fii inspirat în alegerea elementelor decorative și alege ce îți place.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review