Metode de plata

1. Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

2. Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

3. PayPal

Platesti cu contul tau PayPal in orice moneda, de oriunde din lume. Pentru a putea plati, trebuie sa ai atasat contul sau cardul de la banca in PayPal.

4. Online cu card bancar (Visa/Maestro/Mastercard), de la orice banca nationala sau internationala - prin procesatorul de plati .

Daca ati ales metoda de plata" Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

> Plata Online in 2 pana la 12 Rate Egale Fara Dobanda prin Card de Cumparaturi (tip Bonus Card ): <

Pentru a cumpara cu cardul in rate fara dobanda trebuie sa urmezi pasii de mai jos: ( *dupa ce ai adaugat produsele in cos si ai introdus datele de livrare, selecteaza una din Metodele de Plata: "Online cu Cardul" )
Pasul 1: pentru a alege numarul de rate dorit, introdu datele cardului si in functie de cardul utilizat si programul de rate disponibil vei putea alege numarul de rate; 
Pasul 2: alege numarul de rate dorit disponibile tipului tau de card;
Pasul 3: apasa butonul plateste;


>> BANCI AGREATE Pentru Plata In Rate <<


Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.
Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in .. RATE fara dobanda.
Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.
Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe site-ul https://www.promokasa.ro si beneficiezi de:

1. 0% Dobanda: 2 pana la 12 RATE fara dobanda pentru orice plata;
2. Perioada de gratie de pana la 56 de zile;
3. Comision zero la toate cumparaturile;
4. Plati sigure pe internet.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR Aplica Aici
Afla toate avantajeleprogramului STAR pe www.starbt.ro

0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila inclusiv international;
*8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila.


E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR ! Ai RATE fara dobândă si bani inapoi!
Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website https://www.promokasa.ro si beneficiezi de oferta standard de 2 pana la 12 rate fara dobanda! Mai mult, primesti anual 1% bani inapoi. 

Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:
• BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
• BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
• MasterCard GOLD EUR
• BCR Wizz Air MasterCard
• EPB Platinum sau World Signia MasterCard
Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar" si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Comerciala Romana prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR?
• Aplica acum pe www.bundeplata.ro sau

• Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de catre un operator bancar sau
• Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)
Spor la cumparaturi!


2 pana la 12 Rate Fara Dobanda prin Cardul BRD Finance. Mai multe detalii despre card si aplicarea pentru el, aici: https://www.brd.ro/persoane-fizice/credite/credite-personale/carduri-de-credit

2 pana la 12 Rate Fara Dobanda prin Cardul Avantaj. Detalii si obtinere card: https://www.cardavantaj.ro/

2 Pana la 12 Rate Fara Dobanda prin +Bonus Card. Detalii si obtinere card: https://bonuscard.ro/


“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT) Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu. Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri. Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%. Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card. Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”