Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Promokasa.ro

Site-ul Promokasa.ro este operat de societatea Baralchim srl, cu sediul in STR. DUMBRAVEI NR.17, NEAMT, DUMBRAVA ROSIE, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J27/99/1998. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Promokasa.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Drepturi de autor: 

Intregul continut al site-ului (text, imagini, clipuri video) este proprietatea SC Baralchim SRL, si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SC Baralchim SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului Promokasa.ro in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al SC Baralchim SRL.

Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Daca sesizati eventuale incalcari ale dreptului de autor pe site-ul Promokasa.ro, va rugam sa ne semnalati acest fapt la adresa de e-mail: gdpr@promokasa.ro.

Garantii
 
Oferim garantie fiecarui produs achizitionat din magazinul online conform certificatului de garantie de la producator, care va insoti fiecare produs, aceasta fiind valabila din momentul primirii produselor. Cumparatorului ii este adus la cunostinta ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat sau inlocuit gratuit dupa caz, cu un articol identic. Conditiile de garantie complete, se gasesc in certificatul de garantie / conformitate ce insoteste fiecare produs impreuna cu regulile exploatare si de intretinere a acestora. Garantia se acorda conform prevederilor legale. Produsele achizitioanate online beneficiaza de garantie de conformitate.

Toate Bunurile comercializate de catre Promokasa, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare potrivit art. 4 - pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 - și art. 5-14 din Legea nr. 449/2003 –
si politicilor comerciale ale producatorilor. Toate Bunurile sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de catre producator.

Garantia pentru produsele din oferta noastra este de DOI ANI CALENDARISTICI in cazul in care clientul este Persoana Fizica si pentru UN AN CALENDARISTIC de la data cumpararii produsului daca clientul este Persoana Juridica. Daca doriti sa returnati un produs defect pentru schimbare sau reparare, acesta trebuie trimis catre punctul de lucru al vanzatorului (Dumbravei 17, Dumbrava Rosie, Neamt) impreuna cu certificatul de garantie si o copie dupa factura care dovedeste cumpararea produsului. 

Va punem la dispozitie serviciul de Pick Up & Return - Preluare si Returnare Produse. 

Procedură:
1.) Spuneți-ne în scris la adresa contact@promokasa.ro despre defectul pe care îl întâmpină produsul dvs. Recomandam sa atașați fotografii care arată defectele din diferite unghiuri. Vă rugăm să menționați, de asemenea, numărul facturii sau ID-ul comenzii pentru o identificare corectă și o procesare mai rapidă a cererii dvs.
2.) Pe baza unei descrieri detaliate și a unor imagini, putem evalua daunele mai ușor și vă putem informa cu privire la următorii pași pe care intenționăm să-i facem. Aceasta poate implica înlocuirea produsului, a unor părți din acesta sau pentru a vă trimite o rambursare dacă nu se pot efectua reparații. În acest caz, veți primi un document de returnare pentru a ne trimite articolul înapoi gratuit și după primirea returnării, valoarea mărfii va fi rambursată.
3.) Înlocuim sau reparăm piesa în cauză sau produsul complet și ți-l trimitem gratuit(daca defectul se constata a fi din vina producatorului). 

Cheltuielile de transport vor fi suportate: de Cumparator, in cazul in care defectul se constata a fi survenit in exploatarea necorespunzatoare a produsului; de Vanzator, in cazul in care defectul se constata a fi din procesul de fabricatie si face obiectul garantiei. Trimiterea unui produs defect se face doar dupa anuntarea unui reprezentant al companiei Baralchim srl (Promokasa) specificand exact defectul constatat. Daca gasiti un defect vizibil trebuie sa il reclamati in maxim 48 ore de la deschiderea coletului. Vanzatorul nu are obligatia acordarii garantiei in cazul in care produsele au fost manevrate sau depozitate in mod necorespunzator de catre cumparator.  Acesta nu are obligatia acordarii garantiei daca produsele au fost utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost destinate, au fost instalate gresit, au suferit socuri mecanice sau termice. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.


Excluderea serviciului de garanție. Limitarea Raspunderii.
Vă rugăm să arătați intelegere pentru faptul că garanția nu este prelungită în caz de înlocuire, schimb de piese intermediare sau reparații.
Vă rugăm, de asemenea, să fiți informați că toate produsele noastre din cupru sunt fabricate manual și, prin urmare, pot devia ușor în culori și dimensiuni, pot avea mici imperfectiuni locale(urme de slefuire pe suprafatele din staniu in cazul tigailor/cratitelor), urme de presiune sau de oxidare si patare usoare. Acestea sunt considerate normale și nu sunt acoperite de politica de garanție. Cuprul este un material foarte moale și „viu” care poate afișa modificări de culoare zilnic. Indoiturile mici și semnele de presiune pot fi îndepărtate cu ușurință prin împingerea materialului. Un ciocan de plastic/cauciuc vă poate ajuta în acest proces. Petele/oxidul se pot indeparta imediat cu otet, lamaie sau bicarbonat dupa care se clateste vasul cu apa curata si se usuca manual. 
In continuare, trebuie să excludem mai multe motive de acordare a garantiei: De exemplu, manipularea incorectă a produselor noastre. În orice moment, vă rugăm să nu supraîncălziți niciodată un vas din cupru sau un cazan. Trebuie să rămână mereu lichid rezidual în interior pentru a nu provoca deteriorarea materialului în timpul utilizării.
Bineînțeles, aceasta excludere a limitei de raspundere include și leziuni datorate manipulării necorespunzătoare, impacturilor violente, stocării necorespunzătoare sau modificărilor făcute de dvs. Vă rugăm să vă informați despre manipularea corectă înainte de distilare sau de utilizare a vaselor din cupru cu surse de incalzire. Includem un manual de utilizare în toate livrările (pentru distilatoare) și vă asistăm cu întrebări suplimentare care pot apărea.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita prin Formularul de Contact sau cu Managerul de Vanzari, Alexandru Barala la adresa alex@baralchim.ro. Indiferent de metoda aleasa, veti primi raspuns la solicitare, in max. 48 ore.

Promisiunea noastra.
Cu toate ca suntem obligați să respectăm reglementarile legale privind garanția, vă vom asista mult timp după ce ați efectuat achiziția chiar daca nu va incadrati in limitele politicii noastre de garanție.
Suntem aici pentru dvs., mulți ani după achiziție.
În cazul în care întâmpinați probleme cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați direct. Vom încerca să găsim o soluție simplă pentru dvs., astfel încât să continuați să vă bucurati de utilizarea produsele noastre.
Ne iubim produsele și ne străduim ca si dvs. sa simțiți la fel!
Va mulțumim pentru încredere!


Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului ( Renuntarea la Cumparare )

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Promokasa.ro sunt reglementate oficial de O.U.G 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. ( detalii complete aici )

Administratorul Promokasa.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului.Promokasa.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Promokasa.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Promokasa.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Promokasa.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Promokasa.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email.