Plinta Alba din polimer dur 38x13x2000

Cod produs - SKU FT1
Disponibil La Comanda: Termen estimativ de Expediere: 30-60 Zile !

Plinta FT1 din polimer dur este un produs importat din Belgia. De culoare alb mat, rezistentă la șoc și umezeală, poate fi vopsită în orice culoare, fiind perfectă pentru mascarea imperfecțiunilor. Mai multe informații în descriere.

 Dimensiuni

Plinta FT1 are dimensiunile 38x13x2000 (mm) înălțime, grosime, lungime.

 Stil

Plinta FT1 se clasează în topul celor mai bine cotate profile decorative conferind simplitate spațiului comercial sau de locuit. Combinația perfectă între un design modern și o înălțime de doar 3.8 cm conferă profilul FT1 dublă întrebuințare putând fi utilizat atât ca plinta la îmbinarea dintre podea și perete, cât și ca brâu pentru a evidenția prin accente subtile și elegante pereții încăperii. FT1 este alegerea perfectă în creearea unui spațiu care să emane atât fascinația modernismului, dar și simplitatea stilului de amenajare minimalist. Prin natura materialului din care este fabricată, plinta FT1 are o mare rezistență la șocuri conferind peretelui protecție împotriva loviturilor.

 Material

Acest profil decorativ este produs de NMC Belgia și este confecționat din polimer dur, are stabilitate dimensională, fiind rezistent în timp la șocuri și la umezeală. Toate produsele au calitate premium.

 Cum se lipește, cum se îmbină, cum se chituiește

Lipirea este asigurată de adezivul profesional de profile decorative interior (ADEFIX, ADEFIX PLUS sau ADRO-DECO) capabil să asigure aderența diverselor produse pe substraturi poroase (tencuială, gips, beton, cărămidă, lemn). Un singur tub de adeziv lipire ADEFIX este suficient, de exemplu, pentru a acoperi 10 m de profil decorativ. Adezivii sunt ușor de aplicat și pot fi vopsiți după întărire.

Pentru îmbinări puteți folosi adezivul de îmbinare pentru profile decorative polistiren - ADEFIX PLUS. Acest adeziv pentru ornamente decorative este cea mai bună soluție pentru fixarea între profile, cât și de stratul suport pe care sunt aplicate.

Aceste produse le puteți găsi la noi pe site la secțiunea “Materiale și accesorii” în categoria profilelor de interior.

 Cum se vopsește

Plinta FT1 poate fi vopsită în orice culoare folosind o vopsea fară solvent pentru a se armoniza perfect cu restul încăperii în care este montată. Se recomandă vopsirea folosind o vopsea acrilică, pe bază de apă, fără solvent.

 Grad de dificultate montaj

Grad de dificultate: mediu. Profilele decorative din polimer sau poliuretan se debitează foarte ușor. În zilele noastre este mult mai simplu să pui în practică proiectul la care tu ai visat. Ești o persoană căreia îi place să facă singur lucrurile, dar ești și atent la detalii? Înseamnă că îți poți monta profilele decorative singur. Fii inspirat în alegerea elementelor decorative și alege ce îți place.

Caracteristici
Înălțime (mm) 38
Lățime (mm) 13
Lungime (mm) 2000
Pret Bucata

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review