Rozeta Decorativa Nomastyl C25/B25 445

Cod produs - SKU C25/B25
Disponibil La Comanda: Termen estimativ de Expediere: 30-60 Zile !

Rozeta decorativă C25/B25 din polistiren expandat este un produs importat din Belgia de NMC România. De culoare alb mat, poate fi vopsită în orice culoare, fiind perfectă pentru decorarea tavanului și a pereților. Mai multe informații în descriere.

 Dimensiuni

Rozeta decorativă C25/B25 are diametrul de 445 MM cu 25 mm grosime.

 Stil

Rozeta decorativă Nomastyl C25/B25 este folosită pe tavanul sau pereții casei tale, fiind perfectă pentru decorarea spațiului în stilul tău preferat. Acest model de rozetă decorativă este concepută pentru a oferi o notă plină de eleganță și farmec camerei și a scoate în evidență corpurile de iluminat din casă: lustre sau candelabre. De regulă se montează în mijlocul camerei, mascând găurile de la montajul lustrei. Acest model în formă rotundă, îți transformă camera dintr-un spațiu neutru într-o zonă cu stil și multă personalitate, fiind printre modelele preferate de arhitecți în creionarea stilului clasic și până la cel modern. Rozeta decorativă Nomastyl C25/B25 este realizată 100% din materiale cu amprentă ecologică mică, nepoluante și sigure pentru locuința ta.

 Material

Acest profil decorativ este produs de NMC Belgia și este confecționat din polistiren expandat, are stabilitate dimensională, fiind rezistent în timp la șocuri. Toate produsele NMC Romania au calitate premium.

 Cum se lipește, cum se îmbină, cum se chituiește

Lipirea este asigurată de adezivul profesional de profile decorative interior (ADEFIX sau ADRO-DECO) capabil să asigure aderența diverselor produse pe substraturi poroase (tencuială, gips, beton, cărămidă, lemn). Adezivii ADEFIX sau ADRO-DECO sunt ușor de aplicat și pot fi vopsiți după întărire.


Aceste produse le puteți găsi la noi pe site la secțiunea “Materiale și accesorii” în categoria profilelor de interior.

 Cum se vopsește

Rozeta decorativa Nomastyl C25/B25 poate fi vopsită în orice culoare folosind o vopsea fară solvent pentru a se armoniza perfect cu restul încăperii în care este montată. Se recomandă vopsirea folosind o vopsea acrilică, pe bază de apă, fără solvent.

 Grad de dificultate montaj

Grad de dificultate: mediu. Profilele decorative din polimer sau polistiren expandat se debitează foarte ușor. În zilele noastre este mult mai simplu să pui în practică proiectul la care tu ai visat. Ești o persoană căreia îi place să facă singur lucrurile, dar ești și atent la detalii? Înseamnă că îți poți monta profilele decorative singur. Fii inspirat în alegerea elementelor decorative și alege ce îți place.

aracteristici
Cantitate per Cutie 5 buc
Grosime (mm) 25
Pret Bucata

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review