Scafa decorativa led din poliuretan Arstyl L4 100x100x2000

Cod produs - SKU L4
Disponibil La Comanda: Termen estimativ de Expediere: 30-60 Zile !

Scafa L4 din poliuretan este un produs importat din Belgia. De culoare alb mat, rezistentă la șoc, umezeală, poate fi vopsită ușor, perfectă pentru iluminatul direct și mascarea imperfecțiunilor. Mai multe informații în descriere.

 Dimensiuni

Dimensiunile pentru Scafa L4 sunt 100x100x2000(mm) înălțime, grosime, lungime.

Scafa L4 este reversibilă.

 Stil

Scafa L4 se clasează în topul celor mai bine cotate profile decorative conferind o eleganță desăvârșită locuinței. Este proiectată într-o manieră modernă, special concepută pentru a se folosi la iluminatul direct cu spoturi. Design-ul său armonios este adesea punctul de atracție în cadrul amenajărilor în stil modern - elegant. Pe lângă rolul decorativ amintim și rolul funcțional al acesteia, acela de scafă pentru iluminare directă, mascare a țevilor și a eventualelor imperfecțiuni de finisare.

 Material

Acest profil decorativ este produs de NMC Belgia și este confecționat din poliuretan, are stabilitate dimensională, fiind rezistent în timp la șocuri și la umezeală. Toate produsele au calitate premium.

 Cum se lipește, cum se îmbină, cum se chituiește

Lipirea este asigurată de adezivul profesional de profile decorative interior (ADEFIX, ADEFIX PLUS sau ADRO-DECO) capabil să asigure aderența diverselor produse pe substraturi poroase (tencuială, gips, beton, cărămidă, lemn). Un singur tub de adeziv lipire ADEFIX este suficient, de exemplu, pentru a acoperi 7 m de profil decorativ. Adezivii sunt ușor de aplicat și pot fi vopsiți după întărire.

Pentru îmbinări puteți folosi adezivul de îmbinare pentru profile decorative - ADEFIX PLUS. Acest adeziv pentru ornamente decorative este cea mai bună soluție pentru fixarea între profile, cât și de stratul suport pe care sunt aplicate.

Aceste produse le puteți găsi la noi pe site la secțiunea “Materiale și accesorii” în categoria profilelor de interior.

 Cum se vopsește

Scafa L4 poate fi vopsită în orice culoare folosind o vopsea fară solvent pentru a se armoniza perfect cu restul încăperii în care este montată. Se recomandă vopsirea folosind o vopsea acrilică, pe bază de apă, fără solvent.

 Grad de dificultate montaj

Grad de dificultate: mediu. Profilele noastre decorative se debitează foarte ușor. În zilele noastre este mult mai simplu să pui în practică proiectul la care tu ai visat. Ești o persoană căreia îi place să facă singur lucrurile, dar ești și atent la detalii? Înseamnă că îți poți monta profilele decorative singur. Fii inspirat în alegerea elementelor decorative și alege ce îți place.

Caracteristici
Înălțime (mm) 100
Lățime (mm) 100
Lungime (mm) 2000
Pret Bucata

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review